OP ZOEK

MS-featured-image-pop-up-ecommerce-810x540.jpg
 

Wij willen aantonen dat het broeit van talent in Vilvoorde. En we willen dat talent ook in onze stad houden, door hen een geschikt en betaalbaar pand aan te reiken. All eyes on Vilvoorde!

Op zoek naar een tof pand om je concept in uit te testen?

Via Broeilab krijg je tijdelijk een leegstaand pand aan een toegankelijke prijs, die vastgelegd is volgens vierkante meter. Je kan een contract aangaan voor minimum 2 maanden en maximum 1 jaar. Nadat je je concept hebt ingediend, kijken we welk pand geschikt is voor jouw concept. Het zou ook kunnen dat je samen met een andere ondernemer in een groter pand terecht komt. Je zorgt zelf voor de aansluiting met de energieleveranciers, en de eventuele opknapwerken. 

Broeilab brengt je met de eigenaar in contact en zorgt ervoor dat alle afspraken gemaakt worden. Broeilab zorgt ook voor een kanon aan communicatie (online, stickers, posters, straatbeeld…) en verschillende evenementen met alle shops doorheen het jaar, al dan niet in samenwerking met de Stad Vilvoorde.

We vragen om je winkel tenminste donderdag, vrijdag en zaterdag te openen. We geloven dat gebundelde krachten beter zichtbaar zijn en beter werken!

Voorwaarden?

  1. Dien je aanvraag in via het onderstaand formulier

  2. Stuur je financieel plan door via de Offline Startsimulator van UNIZO naar hallo@broeilab.be

 
 

Huurprijzen:

0-50m²: € 350

50-100m²: € 450

100-200m²: € 550

>200m²: per geval te bepalen

 
 
 
Wie ben je?
Naam *
Naam
Wat zijn je plannen?
Waarvoor ben je op zoek naar een beschikbare ruimte? *
Voor de starters
Begeleidingstraject STARTER
Beschrijf kort hoe je idee complementair is met het huidige aanbod.