OP ZOEK

MS-featured-image-pop-up-ecommerce-810x540.jpg
 

Het broeit van talent in Vilvoorde! En we willen dit talent ook in onze stad houden, door hen een geschikt en betaalbaar pand aan te bieden. All eyes on Vilvoorde!

Op zoek naar een tof pand om je concept uit te testen?

De tweede pop-up wedstrijd is nu officieel van start! Tot 15 april kan je concept indienen voor één van de betaalbare panden die we beheren. Je komt terecht in het centrum van Vilvoorde, samen met de andere winnaars, en samen met de winkels die er al in 2018 en 2019 zijn bijgekomen via Broeilab (meer dan 6!). De winnende concepten worden op de hoogte gebracht ten laatste op 30 april. Opening is voorzien voor ten laatste 15 juni.

Via Broeilab krijg je tijdelijk een leegstaand pand aan een toegankelijke prijs, vastgelegd volgens vierkante meter. Je kan een contract aangaan voor minimaal 3 maanden en maximaal 1 jaar. In de zomerperiode (maand juni/juli/aug) en in de eindejaarsperiode (maand december) staan we ook kortlopende popups toe. Nadat je je concept hebt ingediend, kijken we welk pand voor jou geschikt is voor. Het zou ook kunnen dat je samen met een andere ondernemer in een groter pand terecht komt. Je zorgt zelf voor de aansluiting met de energieleveranciers, en de eventuele opknapwerken. 

Broeilab brengt je met de eigenaar in contact en zorgt ervoor dat alle afspraken gemaakt worden. Broeilab zorgt ook voor communicatie (online, stickers, posters, straatbeeld…) en verschillende evenementen met de andere shops doorheen het jaar, al dan niet in samenwerking met de Stad Vilvoorde.

Je winkel moet tenminste donderdag, vrijdag en zaterdag open zijn. Gebundelde krachten zijn beter zichtbaar en werken beter!

Voorwaarden?

  1. Dien je aanvraag in via het onderstaand formulier

  2. Stuur je financieel plan via de Offline Startsimulator van UNIZO naar hallo@broeilab.be

 
 

Bezettingsvergoedingen:

0-50m²: € 350

50-100m²: € 450

100-200m²: € 550

>200m²: per geval te bepalen

 
 
 
Wie ben je?
Naam *
Naam
Wat zijn je plannen?
Waarvoor ben je op zoek naar een beschikbare ruimte? *
Voor de starters
Begeleidingstraject STARTER
Beschrijf kort hoe je idee complementair is met het huidige aanbod.